~be more

navigáció
INDEX               kezdőlap
STORY              történet
SITE&STUFF     net, ps

 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2006-01-20
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 Szeptember 14. Csütörtök

Anyának változott a munkaideje, ezért mostmár minden nap nekem kell hazahoznom Dave-t a suliból. Anya nem gondolta volna, hogy örülök. De örültem... Dave sejtett valamit. Reggel igy öltöztem fel, és begöndöritettem a hajamat is, kicsit. Ha mégis igaza volt Aaronnek akkor tetszek Mikenak. 

Semmi nem történt ma a suliban. Mike nagyon bámult, azt észrevettem. Az évfolyam leghelyesebb fiúja le se veszi rólam a szemét, ki ne örülne ilyennek? Emmával kibékültem, elmeséltem neki a Matt ügyet, nagyon meglepődött, hiszen én nem ilyen voltam. De én 

szeretem ezt az új dolgot. Tanultam, amikor hirtelen eszembe jutott Dave. Még volt szerencsére 20 perc. Rendbehoztam magam, és elindultam. A gyerekek az udvaron voltak, Matt ott beszélgetett két fiatal hölggyel. Majd abba az irányba mentem, amikor a két hölgy megindult, és kézenfogva elvezették a gyerekeiket. Matt hátranézett, meglátott majd elmosolyodott. Elindult felém, és bevitt az osztályba.

-Örülök, hogy látlak -mondta széles mosollyal, és egy puszit nyomott az arcomra.
Éreztem, hogy elpirulok.
-Ülj le. Szeretnék mondani valamit. Davevel kapcsolatban.
-Mi a baj?
-Nem hiszem, hogy tanulni akarna. Nem lehet vele birni. Egyszer tudja a feladatokat, máskor nem.
-Majd megmondom neki, hogy figyeljen oda, mi mást tehetnék?
-Nem tudom. De örülnék ha tennél valamit az érdekében. :)

Dave bejött az osztályba, összepakolta a cuccát, és már indultunk is, Matt csak egy utolsó szót mondott nekem: MSN. Mihelyst hazaértünk, siettem fel MSNre. Már ott várt.
-Szia
-Szia
-Hiányoztál :$
- =) Alig negyedórája, hogy találkoztunk.
-Tudoom.
-Nem hiányozhatok neked, ne szórakozz.
- =(

Ledobott az MSN, és nem tudtam visszalépni, bárhogy akartam. Nem vagyok valami nagy gépszakértő, ezért annyiban maradt.


Szeptember 15. Péntek
Reggel álmosan keltem, este sokáig filmet néztem a gépen. Összekészülődtem, és elindultam a suliba. Semmi érdekes nem történt. Mike szólt hozzám egyszer-kétszer. De azon kivül semmi. Em mondta, hogy hallotta, hogy új tanárok jönnek a suliba, de hát 2 héttel a kezdés után? Elég érdekesnek véltem. De amúgy se izgatott túlságosan, mivel tavaly is jöttek, és egyik se tanit. Megkérdeztük az osztályfőnököt, és ő meg is erősitette, hogy két nő, és egy férfi fog jönni. Valószinüleg két angol tanár lesz, és egy német. Akkor a németet máris kizárhatjuk, mert németet nem tanulok. Csak angolt és latint =). Nem akartam, hogy egyik angol tanár se tanitson, de éreztem, hogy amilyen pechem van, biztos kifogom az egyiket.


Hazamentem, tanultam,  majd Em átjött, és együtt mentünk el Bob kávézójába. Nagyon szeretünk idejárni Emmel, nagyon hangulatos, és nagyon elegáns kis kávézó. Elég hűvös volt ma, ezért inkább bent ültünk. Épp kilátásom nyilt a parkra, amit idén újitottak fel. Amikor megláttam, hogy Matt sétál el egy vörös lánnyal. Szerencsére Em mesélt akkor, és nem kellett beszélnem, nem tudtam ráfigyelni utána. Annyi merszem meg nem volt, hogy Matt után menjek, és megkérdezzem. Mert mégis kije vagyok én neki? Senkije. És akkor hátulról odaszólt nekem, hogy elkérhetné-e a borsot, mert úgy tünik, az ő asztaluknál efogyott. Felijedtem a gondolataimból. Hátranéztem, és egy ahh, meg se tudtam szólalni. Néztem rá egy ideig, majd megismételte:
-Elkérhetném...a borsot.
-Ja, igen. Persze. Tessék :)
Szerencsére nem volt, olyan kinos, mint hinnétek. Em lepődött meg egy kicsit, mert ő már ismerte az arckifejezéseimet. Közelebb hajolt, és azt sugta, kérd vissza.
-Nem! Ki ne találd!
-Elnézést! Uram, vissza tudná adni a borsot, kérem.
-Persze
-Köszönjük- nyögtem oda, elfordultam.

Em megebédelt, a borssal :). Aztán fizettünk, én a saját forrócsokimat, és elmentünk.

Szeptember 16. Szombat
Hjaj, vége az első hétnek. Végre. Olyan 11 óra körül keltem, ettem, fogatmostam, majd Em hivott, hogy menjek át hozzá, és hát átmentem. Beszélgettünk, majd kitaláltuk, hogy összeszervezünk egy kézicsapatot, hogy menjünk el kézizni. Sikerült is. =)
5+1-es csapatok lettek, mint egy igazi meccsen. Szóval 12en voltunk. Én csak Emet, meg egy pár lányt ismertem látásból.
Jobb szélső voltam, egy nagy benga csaj volt velem szemben. Na szuper, gondoltam. Egy gólt se fogok lőni, ha ez a lány megfog. Még ha mellémnéz akkor meghalok =D. De szerencsére sikerült 1 azaz 1 góllal növelni az esélyünket. Fellendültem újra, hátha dobok egy újabb, ilyen cseleset, látom, hogy közelit felém a csaj. De gondoltam lefordulok róla, és rádobom. Hát mit ne mondjak, nem épp úgy sikerült, ahogy én gondoltam. Ugyanis oldalról jött egy lány, meg akart fogni, de úgy megütötte az orromat, hogy elkezdet vérezni. Az elkövetkezendő időben, csak a kispadról szurkolhattam. Sajnos nem nyertünk, de legalább a két lánnyal, akik eljöttek megnézni minket, jót nevettem. Vagyiscsak nevettem volna, ha nem fáj annyira az orrom.
Mint utólag megtudtam, ők voltak Kristin és Jess. Nagyon kedves lányok.

Hazasétáltunk Emmel, de nekem annyira fájt az orrom, hogy muszáj volt borogatni, ezért ő is hazament, és én is. Reméltem, hogy nem fog bepirosodni, aztán átmenni lilába, utána kékbe, majd zöldbe =D. Egésznap fájt az orrom, semmit nem tudtam csinálni, ezért gondoltam olvasok. Jól eltelt a napom, a könyv felét elolvastam.
Este filmet néztem, majd bealudtam.

Szeptember 17. Vasárnap
Az orromat már azelőtt éreztem, még mielőtt kinyitottam volna a szemem. Éreztem, hogy nem marad el a szinváltósdi. Jól sejtettem. Elég érdekes szine volt, és még mindig őrülten fájt. Nem mozdultam ki otthonról, még hülyének néznek. Ma is otthoni semmittevés volt napirenden. Felmentem MSN-re, és egyszerre hárman is rámirtak. Em és Jess is érdeklődött, hogy van az orrom. Em megadta Jessnek a cimemet. A harmadik aki irt Matt volt.
Jessnek és Emnek megköszöntem, hogy érdeklődtek, és közöltem velük, hogy pokolian fáj, és hogy nem tudom mit tegyek vele. Mattnek viszont még válaszolni se válaszoltam, azután a kávézóelőtt elsétált dolog után. Nem akartam tudni miért volt ott és hogy ki volt, viszont jópofiskodni se volt kedvem. Ahhoz épp elég cudarul voltam.

Szóval ma se csináltam semmit. Davenek segitetettem tanulni. Olyan lesz mint én. Tiszta reál ez a gyerek. A matekot már jobban tudja, mint én másodikban tudtam. A magyar viszont az ő gyengéje is (lesz). Az olvasásban még tudok segiteni =).

Szeptember 18. Hétfő
Szerencsére mára már nem látszott semmi nyoma, hogy orron nyomtak. Csak egy kicsit volt pirosabb az orrom a fejemnél. Felöltöztem, ettem, fogatmostam, és irány a suli.
Első óra angol :S. Szuper kezdés, és ráadásul most derül ki, hogy lesz-e új angol tanárom, vagy nem. Bejött a tanár, de én még a cuccomért kutattam a táskában. Már mindenki állt, én még mindig ültem és kerestem a táskában a cuccomat. Em húzott fel, hogy álljak fel. Felálltam, és ránéztem a tanárra. Hiányozhattam volna ma. Új tanár. Valami Jake. Már találkoztam vele, tudjátok Bob kávézójában. Igen ő volt a borsos pasi =). Leültek. Megkérdezte angolul, hogy valami baj van-e. De én csak röviden válaszoltam, hogy nincs, uram.
Emmel muszáj volt megbeszélnünk, ezért levelezni kezdtünk. Hát, hamar észre vette. De szerencsére Em felpattant még mielőtt elindult volna felénk, és azt mondta a mosdóba kell mennie, tettetve az "ingert =D". Engem meg otthagyott. Jake ismét felém fordult, és azt mondta, persze angolul, hogy "Hogyha ilyen jól tudod, akkor tudsz nekem mondani egy két szót az itteni iskola életről". Értelmetlenül néztem rá, hogy most miért cseszeget. De ha ő akarja, belekezdtem a mondókámba. Amikor látta, hogy tényleg jól tudom, ahogy ő mondta. Megállitott, és folytatta az órát. Azóta Em is visszajött, de őt nem piszkálta.
Vége volt az órának, de én utánafutottam, amikor megszólitottam, abban a pillanatban még nem tudtam mit teszek.
-Elnézést!
-Igen?
-Mi volt ez?
-Micsoda? - mosolygott.
-Tudom miért csinálta. - mondtam nagy mosollyal, láttam, hogy olyan akivel lehet viccelődni. - A bors miatt van, ugye? -majd mosolyogtam. Jake nevett.
-Valóban, de úgy látom túl sok borsot ettél, megpirosodott az orrod.

Szeptember 19. Kedd
Reggel jöttem rá, hogy már egy csomó ideje nem láttam Mattet, és nem is hiányzott, és nem is filóztam azon, hogy ki lehet a csaj akivel volt. Tegnap Dan elhívott egy "randira" mert a barátja és annak a barátnője elhivták őt moziba. Ő pedig nem akart egyedül menni, ezért megkért, menjek el vele. Viszont, nem tudom mit vegyek fel egy ien duplarandira. Menjek úgy mintha a saját randimra mennék? De ez mégsem randi. Ez csak egy találkozó egy randizó párral.

Előtte még suli. Semmi érdekes nem volt. Tanultunk mint minden nap. Hazaértem és máris kezdtem késziteni a ruhákat, hogy melyiket vegyem fel. Igaz, hogy csak moziba mentünk. Felvettem egy fekete nadrágot, a kedvenc szoknyám épp száradt =(, valamint egy lilás felső felette pedig egy szintén fekete pulcsiféle =). Plusz egy csillogó nyaklánc.

Úgy beszéltük meg, hogy együtt indulunk a Bomb bár elől, hogy azért beszélgetni is tudjunk, a moziban nem lesz rá lehetőség. Mire én odaértem, már ott volt Dan, csak a másik párra vártunk. Kb. 10 percet késtek, de ezalatt jól elbeszélgettünk. Lehetőleg kerültem volna a suli témát, épp elég kinos igy is a kapcsolatom az új tanárral. Ő mégis rákérdezett:
-Kaptál új tanárt?
-Igen, sajnos. Sajnos ismerem is. Elég érdekesen sikerült találkoznom vele.
-Mi történt?

Elmeséltem neki a dolgot, de ő csak nevetett rajta. Közben megérkezett Katie és Ben is.
Az este nagyon jól telt, a film szuper volt, és a hangulat is hazafelé. Rengeteget nevettünk, és nagyon jól éreztünk magunkat. Dan megköszönte, hogy elmentem vele, és egy puszit adott az arcomra.

Szeptember 20. Szerda
Hamar elnyomott tegnap az álom, és nagyon érdekeset álmodtam, igaz csak részletekre emlékszek. Arra biztos, hogy egyszer a suliban voltam, és Mattel csókolóztam, aztán az én suliban voltam Jake-kel csókolóztam, aztán pedig a parkban, és Dannel csókolóztam. De én nem akarok egyikkel sem. Egyik sem érdekel. Matt egyáltalán nem, és Jake?! Eszembe se jutott volna. Meg kell hagyni helyes, de azért. Dan pedig csak egy barát, egy osztálytárs.
Ez az álom egy marhaság volt. Nem is keresek rá tovább magyarázatot.

Egy új tanár lett a tesi tanár is, mert az előző babát vár, szóval ez igy alakult. Egy kis gyenge kis tanárocska, kis szólásszabadsággal, de azért tanár. Az előző, Addison tanárnő nagyon keményen hajtott minket. Viszont a mostani tanár, nem tesi szakos. Ebből kifolyólag, alig csinálunk valamit. Vagyis lenne mint, csak mi nem csináljuk meg. Dorisnak lehet nemet mondani. Többször bejött az igazgatóhelyettes, hogy mégis mit képzelünk? Nem muszáj befejeznünk a középiskolát ebben a suliban.
Az osztályfőnök is bejött párszor. De mi nem, vagyis én, nem azért vagyok ilyen, hogy ne csináljak semmit, hanem mert mindig mi voltunk a rosszak és a rosszabbak...mindenben. Nagyon régóta. Nem azért mintha ezzel kitünhetnénk. Nem! De valamivel, így könnyebb érvényesülni, valamivel kilógni a nehéz napok alól. Tudom, hogy ez hülyeség, de ez van.

Ma hegyibeszédett tartott az of. Sírt, mert nem tudtunk felnőni, eléggé. Pedig ő abban bizott, hogy ebben az 5 évben valamit sikerült kihoznia belőlünk. De csak ezek vagyunk. Ennél mélyebbre már nem tudunk süllyedni. Ma lett volna ilyen összejövetel a suliban, de az ofőnk azt mondta, hogy "Nincs kedvem visszajönni, egy ilyen osztályhoz, de visszajövök, mert megigértem" - ezért nem mentem. Minek menjek ha a szemünkbe mondta, hogy nincs kedve, vagy nem szeret velünk lenni?

Hosszú nap volt ez, és holnap újra iskola. Tanultam 1 órácskát, aztán MSNeztem, és aludni mentem.

Szeptember 21. Csütörtök
Alig keltem ki az ágyból, már hivott is Em, hogy menjünk együtt 30-ra itt van előttünk. Tegnap nem mondtam neki a dolgot Dannel, de most elmondtam neki. Azt akarta, hogy mozduljak rá Danre, szerezzem meg, de én nem ilyen vagyok. Nekem nem így kell egy pasi. Nekem úgy kell, hogy szeressen, vagy legalább kedveljen nagyon. Lényegtelen. Nekem nem kell Dan.

Kiderült, hogy a rajztanárom benevezett egy körzeti rajzversenyre. Hétfőn lesz. Ma reggel Jake-t figyeltem, egész nap. Azt hiszem vágyok a társaságára. Egy kis beszélgetésre vele, vagy hogy a közelben legyen. Még szerencse, hogy angol, és nem mondjuk fizika tanár. Az angol minden nap van, fizika pedig csak 2x egy héten. Akárhányszor rámnéz, egyszerűen leesek a lábamról, zöld szeme van, és sötét haja. Woah. De nem csoroghat a nyálam utána. =D Ez van.

Angolszakkört inditanak a tanárok. =D Feltétlen mennem kell.

 
JANE'S STORY
 

 

 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt